Mənim üçün ən vacib məqam istifadəçi razılığı
İnternetdə müxtəlif təkliflər çoxdur, amma hər bir saytın etibarlılığını yoxlamaq vaxt aparır. Mənim üçün ən vacib məqam istifadəçi razılığı, məlumatların qorunması və şəffaf istifadə şərtləridir. Bəzən elə təəssürat yaranır ki, bəzi platformalar bu məsələlərə kifayət qədər önəm vermir. Azərbaycan bazarında bu meyarlara cavab verən, eyni zamanda maraqlı interaktiv elementlər təklif edən layihələr hansılardır? Tövsiyələrinizi gözləyirəm.
5 Views

Bu gün sizə bir az fərqli şeydən danışmaq istəyirəm. Bəzən insan internetdə elə səhifələr tapır ki, onlar həyat tərzini belə dəyişə bilər. Mən də keçən gün belə bir səhifə ilə qarşılaşdım. Əvvəlcə sadəcə maraq üçün daxil oldum, amma sonra başa düşdüm ki, bura həqiqətən də fərqlidir. Səhifənin interfeysi o qədər rahatdır ki, istənilən yaşda olan insan rahatlıqla istifadə edə bilər. Rənglər, düymələr, yazılar – hər şey ahəngdar və bir-birini tamamlayır. Səhifənin təxminən ortasında yerləşən linkini gördükdə daha da maraqlandım. Həmin linkin arxasında çox zəngin məzmun var idi. Mən saatlarla orada gəzib, bütün bölmələrə baxdım. Məlumatlar elə verilmişdi ki, insan heç yerdə itmirdi. Bu cür peşəkar hazırlanmış səhifələrə nadir hallarda rast gəlinir. Mən indi bu ünvanı dostlarıma da göstərmişəm və onlar da müsbət rəylər bildiriblər. Düşünürəm ki, bu platforma uzun müddət mənim sevimli məkanlarımdan biri olacaq.